Nu plecati in vacanta fara asigurarea medicala de calatorie

asigurare de calatorie

asigurare de calatorie

Asigurarea medicala de calatorie este un contract prin care companiile de asigurari platesc cheltuielile medicale sau de repatriere ca urmare a accidentarii sau imbolnavirii asiguratului in timpul deplasarii intr-o alta tara. Ea poate fi incheiata atat de catre persoanele fizice cat si de catre persoanele juridice care au domiciliul stabil in Romania.

Asigurarea de calatorie este recomandata de majoritatea operatorilor de turism si institutiilor specializate, iar pentru a avea parte de o vacanta fara griji, este bine sa luam in considerare sfatul acestora si sa ne facem o asigurare de calatorie.

De ce este importanta asigurarea de calatorie?

Se apropie perioada concediilor, iar specialistii au explicat ca o asigurare de calatorie este necesara oricarei persoane care calatoreste in strainatate fie ca este o calatorie in interes de afaceri sau pur si simplu un concediu. In cazul in care va planificati o vacanta in strainatate este esential sa aveti un astfel de document pentru ca lucruri neasteptate se pot intampla si trebuie sa fiti pregatiti pentru orice.

Astfel, persoana asigurata beneficiaza de servicii medicale de urgenta fara alte cheltuieli suplimentare in tara unde va merge, insa daca va fi solicitata plata unor sume de bani pentru serviciile respective, acestea vor fi decontate in momentul in care asiguratul se intoarce in tara.


This entry was posted in Asigurare calatorie, Medicale and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.