Mai multa atentie la incheierea unei asigurari Casco

asigurare casco

asigurare casco

Asigurarea Casco este asigurarea facultativa a masinii personale, care in cazul avariilor accidentale si al furtului despagubeste posesorul acesteia. Polita Casco se refera la daunele autoturismului care apartine proprietarului care a incheiat polita. Ea este diferita de polita RCA, si totodata, ea nu tine loc de RCA.

Multi conducatori auto se pot trezi ca masina lor nu este asigurata in caz de accidente pe drumurile care nu sunt publice sau in caz de furt, zgariere in parcare chiar daca au platit pentru un Casco. Nu inseamna ca masina este protejata in totalitate daca aveti o polita Casco si de aceea ar trebuie ca intotdeauna sa fiti atenti la ceea ce semnati ca sa stiti apoi la ce sa va asteptati in momentul cand o sa aveti probleme cu autovehiculul.

Ce poate ascunde polita Casco?

In momentul cand incheiem o polita Casco trebuie sa avem in vedere mai multe aspecte cum ar fi: riscurile asigurate, bonitatea asiguratorului, nivelul fransizei, valoarea asigurata, pretul si multe altele. Decizia conducatorilor auto se bazeaza mai mult pe tariful practicat, si de multe ori ignora alte aspecte fundamentale destul de importante.

Broker-ul de asigurari ar trebui sa fie prietenul sau sfatuitorul si nu doar o simpla institutie care intermediaza incheierea unei polite de asigurare. El stie care sunt produsele care se afla pe piata si intelege foarte bine nevoile soferilor in legatura cu: serviciile la dauna, service-urile cu decontare directa, pretul, riscurile acoperite, fransizele, suma asigurata.

In prima faza, soferii trebuie sa gaseasca mai intai o polita facultativa Casco care sa contina riscurile pentru care doreste sa fie acoperit în caz de accident sau de furt, iar in cea de-a doua faza, ei trebuie sa tina cont de renumele pe care compania de asigurari il are in piata, de exemplu daca este recunoscuta ca bun-platnic sau daca exista clienti care sunt nemultumiti de serviciile acesteia.

Cu alte cuvinte, asigurarea facultativa Casco nu acopera toate pagubele aparute la autovehicule, oricat de multe riscuri ar acoperi ea. De aceea, este important ca inainte de semnarea unui astfel de contract, ar trebui sa analizati dispozitiile prevazute, deoarece companiile de asigurari ofera despagubiri numai in cazul daca s-a produs unul dintre riscurile precizate expres in polita Casco vanduta.


This entry was posted in Asigurari Casco and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.