Evolutia vanzarilor online de asigurari

vanzare online asigurari

vanzare online asigurari

Vanzarea online de asigurari este una dintre principalele linii de dezvoltare care s-a conturat in ultima perioada, deoarece companiile de asigurari precum si cele de brokeraj au fost nevoite sa faca unele modificari importante in strategiile lor de vanzare pentru a-si putea pastra performantele.

Companiile de asigurari se asteapta ca anul acesta sa creasca numarul vanzarilor de asigurari online, datorita faptului ca este mult mai comod sa iti achizitionezi politele de pe internet decat sa te deplasezi pana la sediul agentiilor companiilor de asigurari pentru a face acest lucru. Vanzarea unei polite se face rapid si simplu, in momentul in care se face comanda se completeaza un formular. Comanda va trebui confirmata telefonic si in momentul acela se va stabili ziua, ora si locul unde va trebui livrata polita.

 Vanzarile online de asigurari auto, subiect de discutie la Ziua Asigurarilor Auto

Ziua Asigurarilor Auto, Conferinta traditionala a FIAR-Forumul International de Asigurare-Reasigurare se va desfasura la cazinoul din Sinaia, in 22 mai unde va fi analizata in detaliu evolutia vanzarilor online de asigurari auto precum si perspectivele acesteia . Acesta este cel mai important eveniment al primaverii europene dedicat pietelor internationale de asigurari, reasigurari si pensii private.

Principalele teme abordate in cadrul conferintei vor fi:

  • vanzari online de asigurari – evolutie fireasca sau oportunitate de piata;
  • brokerajul in asigurari si sectorul online;
  • avantajele si dezavantajele vanzarilor online de asigurari;
  • rolul politei RCA in dezvoltarea vanzarilor online;
  • impactul pe care il are vanzarea online asupra preturilor politelor;
  • casco online – oportunitati si dificultati logistice;
  • sisteme informatice specializate destinate vanzarilor online de asigurari auto etc.


This entry was posted in Asigurari Casco, Asigurari de bunuri, Asigurari de sanatate, Diverse, Locuinte, Rca and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *