Companiile de asigurari pun accentul vara aceasta pe vanzarea politelor de asigurari facultative

Asigurarile facultative de locuinta si asigurarile facultative auto

asigurari facultative

asigurari facultative

In aceasta vara, companiile de asigurari pun accentul pe asigurarile facultative de locuinta si pe asigurarile facultative auto (Casco), deoarece pe acest segment se obtin cele mai mari profituri.

Asiguratorii vor sa-si atraga clientii prin oferte promotionale, acordand clientilor reduceri in momentul cand achizitioneaza doua sau mai multe polite facultative (de exemplu la Casco si Rca), si in acelasi timp pot adauga si beneficii suplimentare pentru clienti, cum ar fi acoperirea gratuita a unor riscuri.

Companiile de asigurari care au pregatit oferte pentru clienti pe perioada verii sunt:

  • Generali Romania – care a inceput sa desfasoare campania numita “Casco pentru calatorii fara griji”. In cadrul acestei campanii polita Casco acopera mai multe riscuri, iar clientii primesc rovinieta cadou.
  • Astra Asigurari – a pregatit pentru clienti o polita facultativa pentru locuinta, si anume Pad Plus Lider. Aceasta polita include si riscul de accidente de persoane, pentru o prima de asigurare de 20 de euro, cu o suma maxima asigurata de 20.000 de euro.
  • Carpatica Asig – a pregatit si ea tot o polita facultativa pentru locuinta cu o prima de asigurare de 20 de euro cu acoperirea unor riscuri suplimentare cum ar fi incendiu sau avarii la instalatia de apa.
  • Euroins – ofera clientilor polite de locuinta care pot acoperi si riscuri referitoare la anexe, iar un alt beneficiu oferit de Euroins este o reducere pentru o polita facultativa daca clientii incheie si un Rca.
  • Omniasig– are pentru clienti o promotie speciala odata ce va avea loc lansarea unei noi polite facultative pentru locuinta, cu o cota de prima de 0,1% din suma asigurata.


This entry was posted in Asigurari Casco, Locuinte and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *