Asigurarile ca forma de economisire

studiu asigurari
Aveti incheiate asigurari de viata mixte cu capitalizare pentru a avea asigurata protectia in caz de accidente si imbolnaviri si totodata pentru a economisi pentru viitor?

Mai aveti incredere in sistemul de asigurari sau exista o oarecare teama indusa de faptul ca in urma crizei financiare mondiale au fost afectate si anumite societati de asigurari si acestea nu au mai acordat randamentele asteptate de clienti la politele cu clauze de investire?

Promovam in special asigurarile tip „bursa de studii” pentru copiii nostrii. Exista acuma „mirajul” plecarii la studii in strainatate si daca nu se pun bani deoparte din timp este destul de dificil pentru parinti sa faca fata costurilor generate de mentinerea copilului la studii in strainatate. Asigurarea oferita de aproape toti asiguratorii de viata din piata, in general se contracteaza de catre unul sau ambii parinti care pot fi protejati, dupa caz, pentru riscul de deces si clauze de imbolnaviri si inclusiv riscul de ramanere in somaj pentru parinte. Sigur clauzele suplimentare reduc valoarea finala a sumei asigurate, dar daca acesteia i se fixeaza cuantumul dorit de la incheierea contractului clauzele se negociaza in functie de aceasta.

Pentru orice doreste copilul sa faca la finalizarea studiilor liceale – la 18 sau 20 de ani (depinde de termenul contractului) suma astfel economisita ii da un start pozitiv in viata de adult.

Urmeaza sa va prezentam si alte produse de investire/ economisire atasate ca si clauze asigurarilor de viata.


This entry was posted in Asigurari de viata, Diverse and tagged , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.